Verkort je week, verleng je weekend

7euve LantaarnsOVER DE 7EUVE LANTAARNS

Historie
Als mede oprichter van Soos Le Moulin, begon Harry al met een voorproefje op wat hij nu heeft. Het pand waar nu de Zeuve is gevestigd was vroeger een bakkerij. De oude bakkerij is omgebouwd tot feestcafé. Het winkeltje was vroeger waar nu de voorbar is. Voor meer informatie, zie artikelen (binnenkort).


Route

Mocht je nou niet de beschikking hebben over Google Maps of andere navigatie apps? Dan kun je hier lezen hoe je ons kunt bereiken met de auto.

Komend uit de richting Waalwijk:
Neem op de A59 de afslag Drunen-West (40). Volg de weg (Eindstraat -> Grotestraat). Bij de rotonde rechtdoor de Grotestraat in en dan is het de eerste weg links (Burg. vd Heijdenstraat 112).

Komend uit de richting 's-Hertogenbosch:
Rijdende op de A59 neem afslag Drunen (42). Volg de borden Drunen op de afslag. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Doorloop. Volgende rotonde 2e afslag richting de Spoorlaan. Vervolg uw weg bij de rotonde rechtdoor de Spoorlaan op (1e afslag). De volgende rotonde 3e afslag richting Stationstraat. Neem vervolgens de 3e afslag de Burg. vd Heijdenstraat. Deze helemaal uit rijden en op het eind is De 7euve Lantaarns.

Adres

De Zeuve Lantaarns
Burg van de Heijdenstraat 112 (Heinekenplein 1)
5151 HN Drunen
Telefoon: 0416-372355
Email: info@7lantaarns.nl

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram